Rekryteringsmässa Online 
16 februari 2023

*En mässa  = 100-tals matchade kandidater*


Visst är det långt kvar till vintern 2023? Skönt, då är vi ute i god tid.
Nu är det dags att kika på vilka rekryteringsbehov som ligger där framme, under nästa säsong. 
Låt oss hjälpa dig redan nu att på ett tidseffektivt & hållbart sätt planera inför de behov av rekrytering som vi vet återkommer varje år – det blir inte lättare av att vänta det vet vi.

Du kan redan nu boka din monterplats till 2023 års rekryteringsmässa och genom vår digitala 3D-plattform når du intressanta kandidater oberoende av var de befinner sig och har en virtuell monter tillgänglig dygnet runt under eventveckorna. 

Under mässdagen 16 februari interagerar du via chatt, telefon eller video och du som arbetsgivare sticker ut ur mängden och får möjlighet att stärka ditt varumärke, i vad som annars är en tuff konkurrens om rätt kandidat!

Nu ser vi till att rätt matchad kompetens hamnar där den ska;
– hos dig!


Om Rekryteringsmässan Online

Borgslycka Promotion arrangerar årligen en digital interaktiv rekryteringsmässa, där nästkommande event av stapeln den 16 februari 2023.
Mässan skapade vi för första gången 2021 med syfte att fokusera på den framtida kompetensförsörjningen, ett område som är högst aktuellt!

Nu ger vi möjligheten för företag och organisationer med fokus på Östergötland, Västerbotten och Norrbotten att kunna stärka sitt arbetsgivarvarumärke och säkra upp kompetensen som behövs framåt.  

Samtidigt ger vi besökarna en regional digital plattform. Där de kan stiga in oavsett var de befinner sig, söka lediga tjänster och träffa och matchas mot attraktiva arbetsgivare!


Målgruppen är kandidater från hela landet, som vill hitta jobb och utbildningar där mässans utställare finns. 

Utöver den årliga mässan 2023, ges också möjlighet att själv arrangera ett eget event i plattformen under tiden fram till mässan. 
Mässan genomförs i en unik virtuell plattform, vilket gör det enkelt att kommunicera med besökarna och arbeta uppsökande genom digital matchningsteknik.

Som arrangörer vill vi medverka till att koppla rätt kompetens till alla drivna och duktiga företag, både i ett kort och långt perspektiv och på så vis bidra till kompetens och tillväxt!

Gör som dessa arbetsgivare och boka din plats på rekryteringsmässan 2023

Matchningsverktyget gör det lätt att hitta rätt!

Med hjälp av vårt frågeformulär blir det snabbt tydligt för både utställare och kandidat att hitta rätt matchning. Ni ser vilka kandidater som passar för era tjänster, och de ser vilka arbetsgivare som söker just deras kompetens!

Här får ni dessutom en unik möjlighet att kommunicera på ett sätt som inte går på en fysisk mässa.

Mätbart, och all data finns kvar för uppföljning!

Ni har full överblick av de kandidater som besöker just er monter och vad de har för kompetenser. Genom smarta funktioner i ert utställarkonto kan ni enkelt sålla ut de mest intressanta och hålla vidare kontakt med dessa.

Under eventet kan ni skapa kontakt via chatt, telefon eller videosamtal samt genom egna webbinarier och självklart kan kandidaterna ta sig vidare till era lediga jobb.

Nu kan du ha en helt eget digital plattform!

Visste du att vi även erbjuder möjligheten för våra utställare att själva hålla i egna digitala rekryteringsevent på plattformen innan mässan?

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan öppna plattformen bara för er så att ni kan sticka ut som arbetsgivare!

Intresseanmälan utställare

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort för mer info!
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här
Observera att en intresseanmälan inte innebär att ni automatiskt bokat en monterplats.