16 feb 2023
Chattarna har öppet torsdag 16 feb kl 9-18
Online. Länk kommer närmare event

Hitta din framtida arbetsgivare online!

Här träffar du arbetsgivare via chatt eller videosamtal och eftersom allt sker online ökar vi möjligheten till lyckade rekryteringar då många fler kommer att ha möjlighet att delta på mässan.

Du loggar enkelt in via dator, surfplatta eller mobil och får ta del av hela utbudet. För att uppleva mässan på bästa sätt rekommenderar vi att du besöker den via en dator då tekniken är så avancerad.

Genom att du svarar på frågeformuläret matchar vi dig som kandidat mot rätt arbetsgivare och under fliken ”dashboard” hittar du alla jobb sorterade efter just din matchning!

 När du stiger in i den virtuella lobbyn möts du av oss som arrangörer och går sen vidare till föreläsningssalen eller utställarnas montrar. Du kommer att kunna träffa företag från olika branscher, och under torsdagen 16 februari få du den unika möjligheten att kunna chatta med dem direkt inne på mässan.

I montrarna lär du dig mer om företagen, får möjlighet att delta på intressanta webbinarier och förstås- ta dig direkt vidare till de jobb som du är nyfiken på.

 Möjligheten att chatta med verksamheterna kommer enbart vara öppen den 16 februari, men alla andra funktioner -som att söka ledigatjänster, besöka montrar och titta på föreläsningar- kommer även vara tillgängliga även efter mässan.

Eventet är självklart helt kostnadsfritt för dig som besökare!

Varför bör du besöka just detta event?
- Nätverka med företag som kan bli din nästa arbetsgivare, eller som kan hjälpa dig att stärka din position på arbetsmarknaden
- Eventet är öppet när det passar dig!
- Ingen restid, mässan finns där du är
- Föreläsningar och webbinar dygnet runt!

Håll utkik när vi öppnar anmälan!


Arrangör: