På plattformen

Besökaren loggar in via dator, surfplatta eller mobil och får redan på startsidan veta mer om ert event.

De stiger in i en virtuell lobby där de hälsas välkomna av er och går sen vidare till föreläsningssalen eller utställarnas montrar. 

I montrarna kan utställarna visa videos, bilder och nedladdningsbara filer. De kan också ha hälsningsmeddelande från sina representanter, interagera med besökarna och erbjudanden.

Ta experthjälp & lyckas med ditt event!

I dagens digitala värld, där informationsflödet är högt och vi varje dag möts av flera tusen olika budskap, ökar kraven på hur vi presenterar de budskap vi vill att människor ska bära med sig, minnas och följa.

Vi har fått förtroendet att hjälpa våra kunder att arrangera egna mässor och event online, och besitter erfarenheten kring hur du får de bästa förutsättningarna för just digitala möten!

Fördelar med digitala event

 • Att göra event på en digital och interaktiv plattform är enormt kostnadseffektivt då man sparar in omkostnader för resor, boende och montermaterial. Av samma skäl är ett digitalt event även klimatsmart!

 • Genom att arrangera ert möte på vår plattform förbättrar du möjligheten till personligt nätverkande. Våra tidigare kunder och besökare som nyttjat plattformen har varit väldigt nöjda med resultatet!


Funktioner på plattformen

 • Bjud in din målgrupp till en dag med föreläsningar, workshops och eventuellt utställande företag som har ett värde för besökarna.

 • Intäktsmöjligheter genom att bjuda in företag/sponsorer/samarbetspartners som utställare till ditt event. 

 • Förinspelade hälsning i montern som ytterligare höjer upplevelsen för besökaren.

 • Interaktion genom chatt, video-och telefonsamtal.

 • Mätbarhet i realtid som visar hur många/vilka som besökt respektive monter och vad besökarna varit mest intresserade av och så vidare. Möjlighet att spara statistik och data för framtiden på ett GDPR-säkrat vis. 

 • Välj någon av de befintliga miljöer som finns alternativt så skapar vi en skräddarsydd miljö utifrån era önskemål. Det kan exempelvis vara en virtuell spegling av din arbetsplats.

 • Frågeformulär som deltagarna ska svara på i samband med registrering så att du redan i förväg får veta sådant som är relevant för din verksamhet.

 • Möjlighet att både som arrangör och utställare visa upp webbinarier, produkter, filmer, nedladdningsbara filer, erbjudanden och tjänster. Vad Borgslycka Promotion gör

 • För att ni ska kunna lägga energi på rätt saker så finns vi med som ett bollplank kring dramaturgi och pedagogiken vid ett digitalt möte, skapar en guide för deltagarna kring de tekniska förutsättningarna och bistår med expertråd kring hur vi behåller deltagarnas fokus under mötet.

 • Vi hjälper er att paketera hela ert event och all onboarding. Dessutom kan vi med vår erfarenhet skapa ett upplägg för dina samarbetspartners där de får möjlighet till exponering via en digital monter och på andra sätt syns i samband med eventet.

 • Bidrar med kreativitet och ett lösningsfokuserat mindset att skapa möten som attraherar just din kund.

 • Med oss får du en pålitlig partner som sätter ditt mål i fokus och vägleder dig till ett digitalt event som ligger i framkant!


Monter Rekryteringsmässa 2021

Klicka på bilden ovan för att se hur det kan se ut inne i en monter. Här har vi implementerat den personliga hälsningen för att göra ett ännu starkare avtryck hos besökaren.

Montermiljöer

Vi kan skräddarsy din montermiljö för att passa dina behov och önskemål. Upplägg och ideér diskuterar vi tillsammans.

Föreläsningssalar

Under eventet kan du anordna egna webbinarier direkt inne i plattformen. Dessa annonseras ut på eventets startssida och kan vara både förinspelade och live. Möjlighet finns även här att interagera med lyssnarna.

Nyfiken på att arrangera ett eget digitalt event?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här
Demofilm
Se våra egna digitala event. Klicka på länkarna nedan