VI ORGANISERAR ERT DIGITALA EVENT!

Ett virtuellt event följer i mångt och mycket samma processer som vi är vana att följa när vi anordnar stora konferenser men det är några centrala bitar som skiljer sig åt något. 

Läs mer nedan!

VI blir din helhetsleverantör

Borgslycka Promotion har stor erfarenhet av genomförandet av fysiska event och har ett nära samarbete med leverantörer som besitter spjutspetskompetenser inom olika digitala lösningar.

Skapa delaktighet

I dagens digitala värld, där informationsflödet är högt och vi varje dag möts av flera tusen olika budskap, ökar kraven på hur vi presenterar de budskap vi vill att människor ska bära med sig, minnas och följa. För att deltagare vid en konferens ska behålla och bearbeta så mycket information som möjligt, behöver ni aktivera och engagera genom kreativa mötesformat, övningar och samtal. Vi blir er samarbetspartner både före, under- och efter ert event.


Skillnad på fysiskt och digitalt möte


För att ni ska kunna lägga energi på rätt saker så finns vi med som ett bollplank kring dramaturgi och pedagogiken vid ett digitalt möte, skapar en guide för deltagarna kring de tekniska förutsättningarna och bistår med expertråd kring hur vi behåller deltagarnas fokus under mötet.

Skräddarsydd plattform
Möt era deltagare virtuellt
Mätbarhet kring antal besökare, produkter de visat intresse för och mycket mer!

Hur fungerar ett digitalt event på denna plattform?

Genom att arrangera er mässa eller ert möte i vår virtuella plattform har ert event enorm potential!

Som arrangör kan ni visa upp webbinarier, era produkter, erbjudanden och tjänster. Ni får mätbarhet som visar hur många som besökt respektive monter och vad besökarna varit mest intresserade av. 

I montrarna kan ni ha förinspelade hälsningar från presentatörerna, visa filmer och bilder samt ha nedladdningsbara dokument. 

Varje monter kan bemannas och besökarna kan chatta med era representanter. Representanterna kan också se i realtid vilka besökare som varit i montern och kan även initiera både video-och telefonsamtal om så skulle önskas.

Nyfiken på att arrangera ett eget digitalt event? Kontakta oss så pratar vi mer!