17-19 mars 2022
Chattarna har öppet torsdag 17 mars 9-18
Digitalt. Se länkar till anmälningssidan

Hitta din framtida arbetsgivare!

Här träffar du arbetsgivare via chatt eller videosamtal och eftersom allt sker online ökar vi möjligheten till lyckade rekryteringar då många fler kommer att ha möjlighet att delta på mässan. 

Du loggar enkelt in via dator, surfplatta eller mobil och får ta del av hela utbudet. För att uppleva mässan på bästa sätt rekommenderar vi att du besöker den via en dator då tekniken är så avancerad.

Genom att du svarar på frågeformuläret matchar vi dig som kandidat mot rätt arbetsgivare och under fliken ”dashboard” hittar du alla jobb sorterade efter just din matchning!

 När du stiger in i den virtuella lobbyn möts du av oss som arrangörer och går sen vidare till föreläsningssalen eller utställarnas montrar. Du kommer att kunna träffa företag från olika branscher, och under torsdagen 17 mars få du den unika möjligheten att kunna chatta med dem direkt inne på mässan.

I montrarna lär du dig mer om företagen, får möjlighet att delta på intressanta webbinarier och förstås- ta dig direkt vidare till de jobb som du är nyfiken på.

 Möjligheten att chatta med verksamheterna kommer enbart vara öppen den 17 mars, men alla andra funktioner -som att söka ledigatjänster, besöka montrar och titta på föreläsningar- kommer även vara tillgängliga även 18-19 mars.

Eventet är självklart helt kostnadsfritt för dig som besökare!

Varför bör du besöka just detta event?
- Nätverka med företag som kan bli din nästa arbetsgivare, eller som kan hjälpa dig att stärka din position på arbetsmarknaden
- Eventet är öppet när det passar dig!
- Ingen restid, mässan finns där du är
- Föreläsningar och webbinar dygnet runt!

Registrera dig redan idag på den eventplattformen.

Intresserad av att medverka som utställare våren 2022?

Våren 2021 genomförde vi vår första digitala rekryteringsmässa.

Med över 2 000 besökare,  1 600 sökta tjänster och hela 12 800 utbytta chattmeddelanden kan vi konstatera att det blev en mycket lyckad mässa för både utställare och besökare!

Utställare och besökare interagerade via chatt och videosamtal och flera riktigt bra matchningar kunde göras.

Precist och träffsäkert, lättillgängligt för många och oberoende av geografisk placering!

Det digitala forumet är smart!

Om det är något som det senaste året har lärt oss, så är det att det med dagens teknologi är fullt möjligt att aktivera, engagera och känna gemenskap under ett digitalt event!

Det är en unik möjlighet för dig att dela information, kommunicera med dina kunder, partners eller framtida medarbetare. 
Genom vår digitala mässa får du som utställare totalkoll på din satsning och du attraherar rätt kompetens och sticker ut ur mängden!

Priser och upplägg hittar du här

Intresseanmälan utställare

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort för mer info!
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här
Observera att en intresseanmälan inte är bindande.