Vad roligt att du är intresserad av att bli utställare på Sveriges häftigaste digitala barnmässa!

Här berättar vi mer om hur du som utställare kan visa upp dina produkter och erbjudanden!
Pris från 6.500 kr exkl moms.

Se även demofilmen nedan som ger dig en snabb rundtur inne på mässan.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Kom igång

MONTER 
I er monter visar ni bilder och videos, har infotexter om företaget samt kan chatta med besökaren. Dessutom kan ni visa upp era produkter och tjänster (och erbjudanden om ni har sådana).

CyberKids Expo anordnar en Skattjakt, i form av tipspromenadsfrågor. Dessa frågor finns i delen ”om oss” i er monter, och kan kopplas till er verksamhet om så önskas.PRESENTATÖR
Möjlighet finns att själva spela in ett hälsningsmeddelande. Presentatören(er film) kan hälsa välkommen, berätta kort om er som företag och hur besökaren hittar till era erbjudanden. Detta är ett mycket bra verktyg som vi vill uppmuntra till för att ge besökaren en så bra upplevelse som möjligt. 

EXPONERING SOCIALA MEDIER
Samtliga utställare kommer att omnämnas på mässans sociala mediekanaler -Instagram och Facebook med en bild och ett kort meddelande om vad ni erbjuder under mässdagarna.


WEBBINARIE/FILM
Ni har ett förinspelat webbinarie/film, som kommer att visas för alla besökare under fliken ”program”. Filmen kommer även att nås inne i er monter. Programpunkten finns tillgänglig under hela mässans öppettider.

För partners finns även möjlighet att ha dessa som live-punkter. Antingen direktsänt eller förinspelat. Man uppmanar då besökarna att medverka vid ett visst klockslag.

ÖVRIGT
För partners tittar vi tillsammans med våra utvecklare djupare på hur medverkan kan skräddarsys. 


Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort för mer info!

Information om hur arrangören Borgslycka Promotion hanterar dina personuppgifter hittar du här

Intresseanmälan utställare

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här