OM BORGSLYCKA PROMOTION

Vi har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, event, produkt- och tjänsteförsäljning. Vi är vana att jobba med olika branscher, kundsegment och via olika kommunikationskanaler.

I början av 2020 när vi stod inför stora utmaningar i eventbranschen var vi snabba att ställa om till digitalt och är stolta över att vi var först ut i Sverige med en virtuell mässa på en helt digital och interaktiv plattform. Läs mer här

Med vår långa erfarenhet av eventbranschen ser vi en klar koppling och starka fördelar med de digitala verktygen, både i nuläget, men även framöver!
Vi hjälper er gärna att arrangera era mässor, men även allt ifrån digitala seminarium, bolagsstämmor eller kundevent. 

Låt oss ta ett samtal och se hur vi kan hjälpa er att öka er affärsnytta!

Grundare för BORGSLYCKA PROMOTION är Anna Borgslycka.

De senaste 11 åren har hon jobbat inom eventbranschen och dessförinnan som medie/fältsäljare mot B2B samt B2C, stadschef för elbolag och säljkonsult. 
Anna har ett ledar- och affärsmannaskap som präglas av ett ömsesidigt förtroende och mätbarhet. Hon har ett resultatdriv och brinner för att tillsammans med kunderna optimera verksamheter.
Struktur, effektivitet och relationer är värdeord som driver Anna. 

Har ni en spännande utmaning där ni behöver experthjälp, tveka inte att kontakta Borgslycka Promotion!


Hjälper dig att nå ut till fler!

Susanne har erfarenhet från musik- och eventbranschen och är vår nyaste stjärna i Borgslycka Promotion. Hennes huvudfokus är projektledning och att koppla rätt företag till våra mässor!

Susanne brinner för att ge kundservice i världsklass och att hitta de bästa lösningar för varje företag. Dessutom är hon en skönsjungande fågel som förgyller kontoret med sin positivitet!