OM BORGSLYCKA PROMOTION

Med oss får ni en partner som hjälper er att identifiera era utmaningar, driver er försäljning framåt och som kan avlasta er interna organisation. 
Vi har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, event, produkt- och tjänsteförsäljning. Vi är vana att jobba med olika branscher, kundsegment och via olika kommunikationskanaler. 

Vi fokuserar på affärsutveckling, vilket berör områden som vision, mål, strategi och taktik, uppföljning och analys.

Med vår långa erfarenhet från eventbranschen ser vi en klar koppling med allt som rör affärsutveckling och  event - både fysiska och digitala!
Det kan handla om allt ifrån mässor, konferenser och kundevent till bolagsstämmor, jubileum och personalvård.

Låt oss hjälpa er att öka er affärsnytta!

Grundare för BORGSLYCKA PROMOTION är Anna Borgslycka.

De senaste 11 åren har hon jobbat inom eventbranschen och dessförinnan som medie/fältsäljare mot B2B samt B2C, stadschef för elbolag och säljkonsult. 
Anna har ett ledar- och affärsmannaskap som präglas av ett ömsesidigt förtroende och mätbarhet. Hon har ett resultatdriv och brinner för att tillsammans med kunderna optimera verksamheter.
Struktur, effektivitet och relationer är värdeord som driver Anna. 

Har ni en spännande utmaning där ni behöver experthjälp, tveka inte att kontakta Borgslycka Promotion!


Hjälper dig att nå ut till fler!

Susanne har erfarenhet från musik- och eventbranschen och är vår nyaste stjärna i Borgslycka Promotion. Hennes huvudfokus kommer att vara att hjälpa våra kunder med allt som hör till sociala medier. Susanne brinner för att ge kundservice i världsklass och att hitta rätt lösningar för varje företag. Dessutom är hon en skönsjungande fågel som förgyller kontoret med sin positivitet!

Brinner för autentisk kommunikation!

Lisa är en erfaren affärsutvecklare som arbetat med försäljning i många år i London, och det senaste året i Malmö. Hon har tidigare affärsutvecklat konferenser inom exportkontroll som hållits i Tyskland. Lisa brinner för autentisk kommunikation och relationsbyggande. Hon är även litteraturvetare och skriver modern poesi som bland annat ställts ut som performance poetry i Italien.