Kom igång

OM BORGSLYCKA PROMOTION

I dagens digitala värld, där informationsflödet är högt och vi varje dag möts av flera tusen olika budskap, ökar kraven på hur vi presenterar de budskap vi vill att människor ska bära med sig, minnas och följa. 

För att deltagare vid en konferens ska behålla och bearbeta så mycket information som möjligt, behöver vi aktivera och engagera genom kreativa mötesformat. Med oss på Borgslycka Promotion får ni en partner som hjälper er att identifiera era utmaningar och skapa lösningar för dessa. 

I början av 2020 när våra kunder stod inför stora utmaningar var vi snabba att ställa om till digitalt och är stolta över att vi var först ut i Sverige med en virtuell mässa på en helt digital och interaktiv plattform.

Idag hjälper vi våra kunder att på ett lönsamt, hållbart och tillgängligt sätt få fler varma leads så att de kan stänga sina affärer snabbare!

Genom att flytta mötet in i den digitala världen skapar vi interaktiva mässor, event och showrooms med en mätbarhet och kreativitet långt över det som är möjligt i fysiska möten!


Fotograf: Zandra Erikshed- Sveriges enda relationsfotografAnna Borgslycka - Grundare & vd, produktutveckling

Under mer än 15 år har Anna jobbat inom eventbranschen och dessförinnan som medie-och fältsäljare mot B2B och B2C, stadschef för elbolag och säljkonsult. 

Sedan vintern 2019 driver hon Borgslycka Promotion och har ett  ledar- och affärsmannaskap som präglas av ett ömsesidigt förtroende och mätbarhet. Anna har ett starkt resultatdriv och brinner för att tillsammans med kunderna optimera verksamheter.
Struktur, effektivitet och relationer är värdeord som driver henne. 

Ett extra Ess i rockärmen är också hennes något dolda talang för magi, vilket kommer väl till hands när det bjuds till mingel!
E-post: anna@borgslyckapromotion.se

Susanne Borgslycka - Kreativt skapande

Susanne har tidigare erfarenhet från musik- och eventbranschen och hennes huvudfokus är idéskapande, projektledning och att koppla rätt företag till våra mässor!

Susanne brinner för att ge kundservice i världsklass och att hitta de bästa lösningar för varje företag. Dessutom är hon en skönsjungande fågel som förgyller kontoret med sin positivitet!
E-post: susanne@borgslyckapromotion.se

Christina Grüttner -Relationsskapande säljare

Det kanske låter klyschigt men Christina brinner verkligen för mötet med människor!Föga förvånande är då att hon sökt aif till arbetsplatser som gett henne just den möjligheten - tidigare som affärsresekonsult, administratör/kommunikatör och säljare av upplevelser - där hon skapat värde & genuina relationer med andra, på riktig.Christinas glöd kommer ur att hjälpa varandra, att lyssna in och se hur hon kan underlätta för både kunder, kollegor och leverantörer.
 
Vill du få en del av Christinas glöd så är det sociala mötet kring en kopp kaffe en riktigt bra väg, eller att spinna på hennes intresse för gamla bilar!
E-post: christina.gruttner@borgslyckapromotion.se