Kom igång

OM BORGSLYCKA PROMOTION

Vi har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, försäljning och event. Vi är vana att jobba med olika branscher, kundsegment och via olika kommunikationskanaler.

I början av 2020 när vi stod inför stora utmaningar i eventbranschen var vi snabba att ställa om till digitalt och är stolta över att vi var först ut i Sverige med en virtuell mässa på en helt digital och interaktiv plattform.

Med vår långa erfarenhet av eventbranschen ser vi en klar koppling och starka fördelar med de digitala verktygen, både i nuläget, men även framöver!
Vi hjälper er gärna att arrangera era mässor, men även allt ifrån digitala seminarier, bolagsstämmor eller kundevent. 

Låt oss ta ett samtal och se hur vi kan hjälpa er att öka er affärsnytta!

Läs mer om digitala event

Anna Borgslycka - Grundare & vd

De senaste 15 åren har Anna jobbat inom eventbranschen och dessförinnan som medie-och fältsäljare mot B2B samt B2C, stadschef för elbolag och säljkonsult. 
Anna har ett ledar- och affärsmannaskap som präglas av ett ömsesidigt förtroende och mätbarhet. Hon har ett resultatdriv och brinner för att tillsammans med kunderna optimera verksamheter.
Struktur, effektivitet och relationer är värdeord som driver henne. 

Har ni en spännande utmaning där ni behöver experthjälp, tveka inte att kontakta Borgslycka Promotion!

E-post: anna@borgslyckapromotion.se

Bild på Anna Borgslycka
Bild på Susanne Borgslycka

Susanne Borgslycka - Kreativt skapande

Susanne har erfarenhet från musik- och eventbranschen och hennes huvudfokus är idéskapande, projektledning och att koppla rätt företag till våra mässor!

Susanne brinner för att ge kundservice i världsklass och att hitta de bästa lösningar för varje företag. Dessutom är hon en skönsjungande fågel som förgyller kontoret med sin positivitet!
E-post: susanne@borgslyckapromotion.se