Onlinemässa = Ta nästa steg i karriären tillsammans med oss!

Nästa event 15 februari 2024.  
Chattarna öppna torsdag kl. 9-16

Hitta din framtida arbetsgivare online!

Här kan du träffa arbetsgivare och utbildningsanordnare med bara ett klick. Genom chatt eller videosamtal får du chansen att knyta kontakter och hitta din perfekta matchning, utan att ens behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem!

Inget krångel, inga långa resor. Du kan enkelt logga in från din dator, surfplatta eller mobil och utforska hela utbudet av spännande möjligheter. Vi rekommenderar att du använder en dator för att få den bästa upplevelsen på mässan.

Och vet du vad som är bäst av allt? Eventet är helt GRATIS för dig som besökare! Så varför vänta? Klicka på knappen nedan och kasta dig in i denna enastående möjlighet att hitta din drömframtid!

Varför bör du besöka just detta event?

  • Nätverka med företag som kan bli din nästa arbetsgivare, eller som kan hjälpa dig att stärka din position på arbetsmarknaden
  • Eventet är öppet när det passar dig!
  • Ingen restid, mässan finns där du är
  • Föreläsningar och webbinar dygnet runt!

Söker du ditt första jobb?

Här träffar du arbetsgivare som är nyfikna på dig som är ny på marknaden!

Genom att svara på mässans matchningsformulär hittar du de utställare som har intressanta tjänster för just dig!

Har du jobb men är nyfiken på något nytt?

Kika in på mässan och se vilka av utställarna som känns intressanta för dig. Det är många arbetsgivare som rekryterar just nu och kanske finns din nya arbetsplats här på mässan.

Det är enkelt att besöka den digital mässan: 

  • Registrera dig och läs om utställarna och föreläsningarna.
  • Logga in den 21/9 mellan kl 09.00 -16.00 och ta den unika chansen att knyta kontakt med rekryterare på de företag som är intressanta för dig.
  • Mässan är sen öppen ytterligare en vecka, så att du i lugn och ro kan titta runt i montrarna och söka de lediga tjänster och utbildningar som passar dig.

Arrangör: