Rekryteringsmässa Online 
21 Sept 2023

*En mässa  = 100-tals matchade kandidater*


Nu är det dags att kika på vilka rekryteringsbehov som ligger där framme, under nästa säsong. 
Låt oss hjälpa dig redan nu att på ett tidseffektivt & hållbart sätt planera inför de behov av rekrytering som vi vet återkommer varje år – det blir inte lättare av att vänta det vet vi.

Du kan redan nu boka din monterplats till höstens rekryteringsmässa och genom vår digitala 3D-plattform når du intressanta kandidater oberoende av var de befinner sig och har en virtuell monter tillgänglig dygnet runt under eventet. 

Under mässdagen 21 september interagerar du via chatt, telefon eller video och du som arbetsgivare sticker ut ur mängden och får möjlighet att stärka ditt varumärke, i vad som annars är en tuff konkurrens om rätt kandidat! Därefter är plattformen öppen ytterligare en vecka dygnet runt!

Nu ser vi till att rätt matchad kompetens hamnar där den ska;
– hos dig!

Matchningsverktyget gör det lätt att hitta rätt!

Med hjälp av vårt frågeformulär blir det snabbt tydligt för både utställare och kandidat att hitta rätt matchning. Ni ser vilka kandidater som passar för era tjänster, och de ser vilka arbetsgivare som söker just deras kompetens!

Här får ni dessutom en unik möjlighet att kommunicera på ett sätt som inte går på en fysisk mässa.

Mätbart, och all data finns kvar för uppföljning!

Ni har full överblick av de kandidater som besöker just er monter och vad de har för kompetenser. Genom smarta funktioner i ert utställarkonto kan ni enkelt sålla ut de mest intressanta och hålla vidare kontakt med dessa.

Under eventet kan ni skapa kontakt via chatt, telefon eller videosamtal samt genom egna webbinarier och självklart kan kandidaterna ta sig vidare till era lediga jobb.

Nu kan du ha en helt eget digital plattform!

Visste du att vi även erbjuder möjligheten för våra utställare att själva hålla i egna digitala rekryteringsevent på plattformen innan mässan?

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan öppna plattformen bara för er så att ni kan sticka ut som arbetsgivare!

Gör som dessa arbetsgivare och delta på rekryteringsmässan Online!

Intresseanmälan utställare

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort för mer info!
Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här
Observera att en intresseanmälan inte innebär att ni automatiskt bokat en monterplats.