Digitala event- en ny del av din marknadsplan!

Om det är något som de senaste året har lärt oss, så är det att det med rätt verktyg är fullt möjligt att aktivera, engagera och känna gemenskap under ett digitalt event!

Det är en unik möjlighet för dig att dela information och kommunicera med din målgrupp. 
Genom digitala event får du totalkoll på din ROI och du attraherar rätt kunder och prospekts vilket genererar fler och varmare leads!

Nyfiken på hur vår plattform ser ut? Klicka på knappen nedanför!

Interaktivitet i digitala möten

Genom att flytta mötet in i den digitala världen skapar vi interaktiva mässor och event, där besökare och utställare/arrangörer kan träffas via både chatt, video- och telefon.

Mätbarhet

Vi har byggt en skräddarsydd virtuell miljö och plattform för digitala möten - och med den kan vi erbjuda dig som kund ett event och en mätbarhet som inte varit möjlig på fysiska event!
Vem som besökt en mässmonter, vad de hade för intresseområden och vad i montern de varit nyfikna på.

Träffsäkerhet

Här kan du sortera ut de besökare som är av störst intresse, göra digitala anteckningar och chatta med varandra. En extra smart funktion är att du även har möjlighet att interagera med de besökare som ännu inte varit i din monter, men som är av intresse för dig! Så genom att ta kontakt med dessa personer ökade träffsäkerheten oerhört!

Vi krattar manegen åt dig som behöver nå ut till dina kunder på bästa sätt!

Lägg fokus på rätt saker!

Ett virtuellt event följer i mångt och mycket samma processer som vi är vana att följa när vi anordnar stora konferenser, mässor eller personalfester, men det är några centrala bitar som skiljer sig åt något.

För att ni ska kunna lägga energi på rätt saker så finns vi med som ett bollplank kring dramaturgi och pedagogiken vid ett digitalt möte, skapar en guide för deltagarna kring de tekniska förutsättningarna och bistår med expertråd kring hur vi behåller deltagarnas fokus under mötet.

Sagt om våra digitala event;

"På mässan har jag hittat kandidater med helt rätt kompentens, något som jag sökt efter länge!"

"Att förflytta vårt event in på en digital plattform har gjort att vi lyckas nå ut till så många fler med vårt viktiga budskap!"

"När vi såg att vi själva kan skapa en ny intäktsmöjlighet genom att arrangera vårt event digitalt förstod vi att vi inte har råd att låta bli"

Montrar från digital rekryteringsmässa
** Så säger våra kunder**

"Jag kan verkligen rekommendera Anna och hennes team i Borgslycka promotion. Vi (Transportstyrelsen) anlitade Anna för ett digitalt seminarium (Sjöfartsseminarium) och de satte ihop en heldags tv-sändning med tv-soffa, filmer, keynotes och paneler.

Vi har/hade noll erfarenhet av dylika produktioner med Anna och teamet lotsade oss med trygg hand, gav oss lugn och självförtroende och struktur. Viktigast av allt - resultatet blev supersnyggt! Och tittarna nöjda!
"
/Henrik Tunfors, Senior advisor Transportstyrelsen

"Anna är en fantastisk projektledare som får saker gjorda, på ett bra och strukturerat sätt. Jag har bl.a. jobbat med Anna då vi gjorde Linköpings Välgörenhetsgala, som var ett mycket kul och lyckat projekt. Anna är behaglig att jobba tillsammans med, service-minded och jag kan varmt rekommendera henne för andra uppdrag."
/Fredrik Ström, Projektledare Tappra Barn 2019

"Anna är en kanontjej vars professionalitet jag respekterar. Förutom hennes sprudlande positiva energi har hon förmågan att ro hem stora projekt. Hon har betytt mycket för bokförlaget Ekström & Garay och jag rekommenderar varmt hennes tjänster."
/Melker Garay, Förlagschef Ekström & Garay