Våra tjänster -Möten-Rådgivning -Säljcoaching

Här samlar jag ihop alla texter..
Bröllop_


UPPSTARTSKOORDINERING
Det här är den mest populära tjänsten, som brudpar brukar välja att starta upp med. Därefter går det att kombinera med andra paket om ni så önskar. Läs mer...


BRÖLLOPSDAGSKOORDINATOR
Vi tar hand om det praktiska på själva bröllopsdagen, ni sköter om planering och kontakter inför.

HELHETSANSVAR BRÖLLOPSKOORDINATOR
Vi finns med som en partner från ax till limpa, ser till att allt flyter på enligt plan på er stora dag så att ni kan fokusera på varandra och gästerna!

DEKOR MM
Rådgivning och praktisk hjälp med både möblering och dekorering

Business Suit

Digitala B2B-mässa för Östergötland!

Om det är något som de senaste åren har lärt oss, så är det att det med dagens teknologi är fullt möjligt att aktivera, engagera och känna gemenskap under ett digitalt event!

Här bygger och vårdar du dina relationer, skapar nya affärer och får erfarenheten av alla de fördelar som ett digitalt event bär med sig. 

Budskapet för Business Suits besökare är ”Mässan för dig som vill skräddarsy din affärskostym!” vilket innebär att du som besöker mässan, genom våra utställare ska kunna hitta kompetens, tjänster och erbjudanden som du kan använda för att ta din verksamhet till framåt. 

Datum och program för eventet kommer senare i vår.

Varför ska du besöka mässan?Det här är mässan för den som vill skräddarsy sin affärskostym. 
Som utställare på mässan får du:

- Interaktiv digital monter dygnet runt
- Öka din räckvidd
- Nätverka med besökarna
- Suverän statistik för uppföljning
- Möjlighet att nå ut till din målgrupp på ett helt nytt sätt

Kontakta oss redan idag för att höra mer!
- Nätverka med företag och besökare från hela regionen
- Hitta de utställare som du vill göra affärer med
- Eventet är öppet när det passar dig!
- Ingen restid, mässan finns där du är
- Föreläsningar och webbinar dygnet runt!


Affärsutveckling

För ett framgångsrikt företag är det avgörande att att ständig utveckla verksamheten.

Utvecklingen bygger på att försöka hitta nya sätt att arbeta på i organisationen för att öka effektivitet och nå era mål. Det kan finnas många skäl till att arbeta med affärsutveckling på ett företag. Det kan exempelvis varar när företaget startar, behöver förnya sig eller vid en kris.
Affärsutvecklingen berör ofta områden så som vision, mål, strategi och taktik med efterföljande uppföljning och analys.
Beroende på hur era behov ser ut så arbetar vi tillsammans under en begränsad tid eller med en mer långsiktig plan kring strategi och genomförande för att ert företag eller projekt ska nå ökad försäljning och tillväxt. 

Vill ni ta ert företag till nästa nivå? Kontakta oss för en första konsultation!

SÄLJCOACHING

Som säljcoach hjälper vi till att stärka ert säljteam. 
Att göra affärer ska vara ett ömsesidigt arbete där alla parter blir  vinnare och relationen står i fokus. 
Vår övertygelse är att när Ni tar klivet från att vara "säljare" till "rådgivare" kommer er business att gå i en helt ny och spännande riktigt tillsammans med era kunder.
För att nå dit belyser vi olika delar av, eller hela flödet i er nuvarande försäljningsprocess. Allt ifrån att kartlägga och planera kundmöten till att genomföra och följa upp. 

VARMA LEADS

Säljarnas tid är dyrbar, därför vill vi hjälpa er organisation att lägga tiden på det som är mest fruktbart - Att få in varma leads!

Vill du att ditt företag ska få in fler och bättre affärer? Kontakta oss för mer information.


MARKNADSFÖRING


Förutsättningarna för att en verksamhet ska kunna gå runt är två:
  • Kunder 
  • Försäljning

För att ert företag ska få kunder krävs det att folk känner till det. Därför behöver ni sprida ordet om företaget och vilka produkter eller tjänster det erbjuder – det vill säga marknadsföra det. Det är ett långsiktigt arbete för att både skaffa nya kunder och påminna befintliga kunder så att de handlar igen. Någon form av marknadsföring är i princip ett måste för att etablera ett företag, hålla det kvar på marknaden och få det att växa.

Det finns många olika sätt att marknadsföra sig på, och internet och sociala medier gör att möjligheterna är större än någonsin tidigare. Några av de främsta metoderna i dagsläget är:
  • Sökmotoroptimering (SEO); ett verktyg för att ge företaget bättre synlighet i Googles organiska sökresultat.
  • Sociala medier; ett sätt skapa en personlig relation till kunderna.
  • Innehållsmarknadsföring (content marketing); fånga målgruppen med hjälp av smarta strategier och redaktionellt innehåll som skapar värde. Kan yttra sig i olika former, såsom native advertising och inbound marketing.
  • Annonsering; marknadsföring på ett köpt utrymme. Antingen digitalt via t.ex. Google Ads, Facebook Ads, Instagram, banners och affiliatenätverk (annonsnätverk) eller analogt i t.ex. tidningar och på busshållplatser.
  • Direktreklam; riktad marknadsföring i form av t.ex. nyhetsmejl, sms, adresserad och oadresserad post
  • Gerillamarknadsföring; oväntad, kreativ och engagerande marknadsföring som syftar till att nå maximalt resultat med minimala resurser.
  • Word of mouth; kunder sprider ordet vidare till andra i sin omgivning. Når du hit har du lyckats med den initiala marknadsföringen.
Vilka metoder och marknadsföringsaktiviteter som bör användas beror på vilken produkt / tjänst och målgrupp ni har och förstås behöver hänsyn tas till den aktuella budgeten.

Vill ni nå ut till fler potentiella kunder? Låt oss hjälpa er!