MÖTEN & EVENT

Vi tror på mötets kraft! 

Borgslycka Promotion kan tillsammans med professionella samarbetspartners vägleda och hjälpa er till mer effektiva och givande möten. Live- och virtuellt!

Planerar ni för nästa konferens eller event? Kontakta oss så gör vi den oförglömlig tillsammans!

Konferens/ Kickoff/Teambuilding

Möten och konferenser är förmodligen en av de starkaste interaktionerna inom organisationen och om ni vill optimera upplevelsen för gruppen krävs goda förberedelser och att ni har funderat över målet med ert event.

Varför ska ni mötas? Ska ni ta ett beslut, ska ni på ett kreativt sätt hitta nya vägar att arbeta eller sälja era produkter, eller behöver ni svetsas samman i ett lag? Beroende på ert syfte tar vi fram förslag på upplägg och destination. Vi samarbetar med anläggningar både inom Sverige och utomlands.

Det kan vara både ett formellt arrangemang där verksamheten diskuteras och nya riktlinjer dras upp, ett tillfälle för cheferna att visa sin uppskattning för personalens insatser, eller helt enkelt en plats för avkoppling och återhämtning!

Som det bekanta ordspråket brukar lyda: Nytta med nöje förenad ger bästa trevnad. En perfekt kombination som också är nyckeln till en lyckad och minnesvärd konferens!Digitala event

I dessa tider är det tufft för den fysiska event- och mötesbranschen. Samtidigt behöver kunderna, personalen, utställare och besökare aktivera sig, mötas och utvecklas.

 Vi kan tillsammans med kreativa leverantörer erbjuda plattformar för VR-konferenser, interaktiva mässor och digitala upplevelser som sätter avtryck!

Mötesstruktur

Närmare hälften av alla de möten som hålls misslyckas med att leva upp till, eller saknar helt, syfte och mål . Det blir enormt kostsamt för företag och organisationer och skapar inte minst stress hos deltagarna.

Idag upptar interna möten mellan 25-50 % av tiden för många tjänstemän. Vissa möten saknar syfte, har inga tydliga mål eller saknar agenda. Start och sluttider hålls inte och det fattas inte tillräckligt tydliga beslut. Känns det som om era möten tar tid och energi, istället för att leda verksamheten mot uppsatta mål? Vill ni se till att era möten blir effektiva med riktigt bra mötesteknik? Då har vi lösningen!