BRÖLLOPSPLANERING

Här nedan ser Ni de tjänster som vi erbjuder. 

UPPSTARTSKOORDINERING

Steg 1 är en uppstartskoordinering, där vi går igenom prioriteringslistan, checklistor, budgetmall, moodboards och unika leverantörer för just ert bröllop. Det här är den mest populära tjänsten, som brudpar brukar välja att starta upp med. Därefter går det att kombinera med andra paket om ni så önskar.

Konsultationen ligger på mellan 2-5 timmar där vi träffas/via videomöte och jag hjälper er från start kring vilken ordning man kan planera, ger tips och råd på professionella leverantörer som passar just er. Ni får även tillgång till alla checklistor. Dessa listor är uppdelade på olika månader, t.ex. 18-12 månader innan bröllopet och 12-8 månader innan bröllopet etc.BRÖLLOPSDAGSKOORDINERING

Är ni intresserade av att ha en bröllopskoordinator endast på bröllopsdagen som ansvarar för allt löpande under dagen och kontakt med alla leverantörer så skiljer sig priset för vilka man väljer. Vissa har fler möten innan bröllopsdagen för att ta över kontakten med leverantörerna medan andra har ett uppstartsmöte innan dagen. Det beror också på vad man vill ha hjälp med under dagen. Vill man ha någon på plats som har kontakt med leverantörer och som löser oförutsedda problem så kan det såklart bli billigare än om man vill ha hjälp med viss dukning, uppblåsning av ballonger etc. 


BRÖLLOPSKOORDINERING

Ca 15 timmar i samband med själva bröllopsdagen samt ytterligare timmar beroende på hur mycket förarbete som krävs. 

Vill ni ha en koordinator som guidar er hela vägen från start till mål men där ni gör det mesta själva så hamnar man i det nedre spannet. Vill ni däremot lägga hela er planering i någons händer som ser till att allt blir bokat, förhandlat och koordinerat hamnar ni i det övre spannet. Vill ni planera allt själva men behöver hjälp under själva bröllopsveckan och framför allt bröllopsdagen? Här erbjuder jag att jag kliver in under bröllopsveckan och hjälper till med det ni planerat och bokat under året, jag kvalitetssäkrar allt ni bokat och finns tillgänglig vid dekoration och koordinering i festlokalen. Jag tar emot alla leverantörer på plats under bröllopsdagen och håller i körschemat som projektledare så att ni helt och hållet kan slappna av och njuta av er bröllopsdag fullt ut. Detta paket kan kombineras med "Bröllopskonsultation uppstart.  


BRÖLLOPSDESIGN

Vill man ha hjälp med designen till sitt bröllop, att hitta leverantörer till dukning etc så skiljer sig priset och tjänsten åt. I vissa paket ingår hyra av stolar, bord, porslin etc medan i andra paket är det endast tjänsten i sig som ingår.